top of page

VĂ„ren er her👌


Hei pÄ dere, nÄ var det lenge siden jeg har oppdatert bloggen.

Livet har virkelig gĂ„tt i ett!!! Endelig er vĂ„ren her Ă„ i helgen kastet hele familien seg ut i ett hav av hvitveis..vitsippor heter det pĂ„ svensk fikk jeg med meg💚 bare lukten av vĂ„r og den gode fölelsen av solen som gir huden Dvitamin..det er magisk 💞


Endelig gĂ„r vi mot sommer og lyser tider, det har vĂ€rt en tung tid for oss alle. Pandemien ligger som ett mörkt ozonlag over hele verdens befolkning..alle begrensningar, saker vi ikke fĂ„r, saker vi ikke vill eller ikke törr Ă„ gjöre..ja det er tungt..sĂ„ mitt oppe i allt det destruktive mĂ„ man enda pröve Ă„ se det lyse i hverdagen! For alle i fullrullefamiljen er det mye spennende som stĂ„r framfor oss! Mer vill jeg ikke skrive nĂ„, men fölg oss for oppdatering đŸ„łđŸ„łđŸ„łhihi!


Nattaklem fra Miamor21 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Unikt:)

InlÀgg: Blog2_Post
bottom of page