top of page

Torsdagsmys

När dagarna går i 200 är det ibland bra att stanna upp och bara njuta av det man har! eller inte har...

Idag hade Mamma Mia hemskola med Leo på grund av att han fått spendera veckan i hemmets lugna vrå då hosta, förkylning och dålig sömn har kryddat vår vecka. Mia gjorde Leos favoritmat Torsdagen till ära vilket blev vietnamesiskt där grönsaker, kyckling och sås blandas inlindat i rispapper! otroligt gott och är också nyttigt beroende på vad man fyller sin ”rispåse” med.Själv fick jag ta på mig utredare rollen och jobbade hemifrån i min roll som utredare inom polisen. Kvällen bjöd på spännande utmaningar i form att fixande med bilen.


Likt Homer Simpson stod jag som ett proffs och tittade på bilen allt för att imponera på grannarna med min enorma kunskap koppat till meckande av bil. I själva verket greppade jag efter halmstrå och har troligen plockat av delar jag aldrig kommer få tillbaka igen.

Efter att ha åstadkommit med skada än nytta lämnades bilen olåst i hopp om att den blir tillgripen och bort bogserad under natten och

utbytt mot något mer spännande och välfungerande.

Istället blev det några väl investerade timmar i gäststuga projektet som jag kan redogöra för en annan gång men kvällen till ära erbjöd isolering av väggar och tak.


Nu sitter Mamma Mia och Pappa Patrik som två Valrossar i soffan och tittar på bondekärlek i TV4 och inser hur fint vi har det mitt i livet, Lykke, Leo och Sindre sover så gott.


Sov gott49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page