top of page

Oooops!!!!!!!

Heisann folkens!

Dagen idag har vært litt opp og ned må jeg si...Egon og Wilmer fikk teste på isen nedenfor..det var så vellykket 🥰 Perfekt når traktor-naboene har fikset bort alle snø på isen så vi kan spille bandy!!! Bo på landet er ikke så dumt altså 😃

For de av dere som har sett resultat på instagram på kladdkaka jeg så forventningsfullt skulle overaske gutta med ikveld kan vel tenke dere berg og dalbane reaksjonene mine..Som dere vet skulle jo Patrik være med i hele Sverige baker..så jeg har alltid litt pirr i magen når jeg skal svirre meg rundt på kjøkkenet å lage søtsaker..han er jo best på dette..så ikveld tenkte jeg att jeg skulle overraske med en ny variant av kladdkaka. Jeg følger en utrolig dyktig dame på instagram som lager så mye godt så her kommer bloggen hennes:

https://instagram.com/camillahamid?igshid=vlothumgtr79


Ja denne klassiske kladdkaka jeg skulle kopiere av Camilla startet veldig bra..Till jeg skulle ta ut den av ovnen...🤪 Da skjedde det som alle bakere minst ønsker seg..allt bare detter sammen..jeg får en sånn psykbryt reaksjon att det må være denne nye metoden fra Camilla sin blogg som utgjorde denne feil..til min andre halvdel kommer ut i kjøkkenet å oppdager att..oops Mia du har jo kakeformen feil vei...


Uansett ..som jeg sier til barna..man må faile for å lære seg..også som voksen😃

Pluss att smaken satt ihvertfall så jeg kan varmt anbefalle å lage kladdkake i helga.


Kladdkaka:

225 g smör

3,5 dl strösocker

2,25 dl brunt farinsocker strö

1 msk vaniljsocker

4 stora ägg

3,5 dl vetemjöl

1 dl kakao

1 krm salt


Gör såhär:

  1. Börja med kladdkakan. Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och fodra en springform med diameter på 23 cm med bakplåtspapper.

  2. Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Rör ihop smöret med resten av ingredienserna i en bunke bara precis tills att de går ihop till en jämn smet.

  3. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på springformen, smörj kanterna med smör och häll upp smeten i den. Grädda i mitten av ugnen i 25-30 min eller tills kanterna av kladdkakan är fast och mitten är lite vobblig.

  4. Låt svalna helt och hållet innan servering. Gärna 4h i kyl men helst över natten.28 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page