top of page

Nuss med beskyttelse på!

Julen nærmer seg og jeg har startet med barnas julekalendre. Da gjelder det å finne smarte små gaver som ikke er for dyre og såklart att de skal passe i smak for barna våre som er i ulike aldersgrupper.

4 av 5 barn som skal under hele desember måned ha en gave per dag..ja dere kan jo regne sammen hvor lenge jeg blir sittende med teip & julepapir!!! :) heldigvis syns jeg det stas..noe av det beste jeg vet er faktisk å gi og lage gaver til andre..jeg blir nesten mer gledesfull av å gi enn å få..er det fler som kjenner som meg?


Igår var det full rulle med covid-19 forebyggende tiltak for å shoppe på ett kjøpesenter. På med munnbind, plasthansker og sprit som spruter i alle retninger..ja det er vel fler som er enige med meg att det nå må ta en slutt snart. Hverdagen blir så utrolig mer utfordrene med pandemi hengende over oss, for oss i familien er det strenge tilltak. Nå som det er skoleplikt i Sverige må jo barna gå på skolen, selv om det er ett dødlig virus som sirkulerer rundt oss. Derav har vi faste prossedurer når barna kommer hjem fra skolen, alle får kle av seg i gangen å gå rett i dusjen, klærne som er brukt under dagen går inn på 60graders vask direkte. Dere kan jo se for dere haugene med klær når vi alle 7 er samlet...phu..For å si det sånn er jeg veldig glad for att svigers som bor i nabohuset bisto med utlån av vaskemaskinen, ellers hadde det vel blitt som på hytta, å vaske klærne for hånd.

Mitt i all fullrulle kaos må vi voksne vise litt kjärlighet for hverandre også..med beskyttelse på :)Ja det går en kule varmt innimellom med 5 barn og fokus på att viruset ikke skal dras inn i hus!!!


Somsagt shoppingturen igår resulterte ihvertfall til noe bra tross alle forholdsregler. Tips på butikk som fins både i Norge og Sverige er Søstrene Grene, de har sååååå mye fint... flere av barnas julekalendergaver ble innkjøpt igår. Check på den!Dagen idag var fyllt med glede. Jeg dro å hentet 5 åringen i barnehagen bare for ett par timers kos på hennes pappauke. Da ble det bakeri og lek på lekeplassen mens pappa Patrik hadde fullt opp hjemme med Sindre 5 måneder og gutta Egon &Wilmer som löp rundt i hagen med Snusken og Smulan i bånd for förste gang. Ja man kan si att kaninene løp tur med ungene og ikke omvendt. ..de ble helt splitter ville, hoppa og löp rundt..göy å se :) Se instagram for filmen @fullrullefamiljen


Dagens butikk dro vi innom i Åsa, utenfor Kungsbacka/Gøteborg, superkoselig.

Butikken heter Loma Paloma og er passede for både store og små. De har allt fra interiør, barneklær og ikke minst ett hav av leker som passer barn i alle aldre:) Servisen er genuin & for meg er det veldig viktig for att jeg skal ønsker å gå tilbake til butikken.Til dere som tenker fy flate for en dårlig bildekvalitet hun har..ja så venter jeg på ny telefon for att dere skal få en litt bedre opplevelse av fullrullebloggen, hold ut den er g:)


Ha en fin lillelørdag dere, nå er det bonde søker fru:)

138 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page