top of page

Hvem er vi?


Vi tenkte presentere hele familien, hvor alle får skrive litt om seg selv. Som dere vet er vi 7 stk, Mia & Patrik med 5 barn. Tenkte att jeg skriver litt først om meg, mor i huset.


Mia, 34 år gammel.

Jeg er mamma til Leo 10 år, Lykke 5 år og Sindre 6 måneder. Bonusmamma til Egon 8år og Wilmer 10år. Sindre er minstingen som Patrik & jeg har produsert sammen 😍Rene kjærlighetsbabyen!

Jeg er en person som elsker å være sammen med familien & venner. Jeg er norsk, men har bodd i Sverige i over 15 år, så svorsk har jeg rukket å bli. Naturen, opplevelser og reise er noe som jeg verdisetter, å ha ett prosjekt og en reise å planlegge til, da blir jeg på godt humør. For tilfellet er jeg i barselpermisjon/mammaledig, ellers jobber jeg i Kungsbacka kommune med barn & ungdom med funktionsvariation. Tidligere har jeg jobbet i eget firma i 7 år innen hudpleie og kosmetikk, det var veldig spennende da jeg er veldig selvstendig og driven så det passet meg bra.

Ellers er jeg aktiv og liker å trene, så Team Farstad er mitt i blinken for meg & familien da det gir fysisk aktivitet i kombinasjon med sammarbeide. Bake gjør jeg ofte med og uten barn, syns det er gøy og godt, selv om samboeren som skulle med i hele sverige baker er strået vassere enn meg😃

Patrik 39 år ung.

Pappa som gillar jag att göra saker och räds inte nya utmaningar och uppdrag. Utbildad polis och har jobbat som polis sedan Januari 2008. Nyutbildad informationssäkerhetssamordnare på en KY utbildning 2020.

Jag har enskild verksamhet som DJ och har enorm musikkunskap och är bred i mitt musikaliska kunnande. Har spelat som DJ i alla de största städerna i Sverige men även på båtar i Östersjön och hundratalet bröllop, fester och nattklubbar har bockats av genom åren. Är grym på schlager.

Sedan 2018 sitter Jag i Kommunfullmäktige Härryda Kommun för KD, sitter även som ordföranden i rådet för idéburna organisationer i kommunen. Jag är en av få inom partiets historia som gått från gatan till att få plats i kommunfullmäktige utan politisk bakgrund. Patrik var en av de som fick flest antal personröster procentuellt av alla partier i kommunen. Jag har som mål att till nästa val få en plats för KD i Stockholm, vilket jag kommer klara av om jag får en plats på valsedeln.

Jag är energirik, står upp för orättvisor och felaktigheter och är inte rädd att likt Don Quijote driva krig mot väderkvarnar.

Jag gillar att vara närvarande som pappa och sambo, och värdesätter familjen framför dyra ting och aktiviteter. Jag är grym på att baka och laga mat.

Sindre 6 månader, jag gillar att mysa med min familj, tuttmjölk och rulla på min lekmatta. Gå tur i skogen uppskattar jag också. Har pappa Patriks lugna och timida utseende och mamma Mia våldsamma humör och rastlöshet. Även aptiten lär enligt fakta komma mammans gen pol.


Lykke 5 år, jag är en energisk tjej som gillar att leka & umgås med min familj. Jag gillar hestar, gympa och pyssla. Lördagar är min favoritdag för då er det godisdagen. Jag gillar att leka med mina kompisar och även resa till värmen å bada. Jag tycker om att klä ut mig och även göra iordning mig i fina rosa klädnigar. Tar gärna mammas snygga väskor och skor.


Egon 8 år. Jag går i 2a klass i Landvetter. Gillar att spela innebandy, fotboll och att springa orientering. Jag har en stark vilja och ett humör som inte går av för hackor. Är väldigt kärleksfull har lätt att visa känslor. Är spontan och gillar att testa nya saker. Jag är grym på att fiska.Leo 10 år. Jag gillar att spela innebandy, hoppa studsmatta och tvspel. Följ bloggen om ni vill följe med på mitt liv, jag kan också lära er volter, är ganska bra. Gillar att baka sirapskakor, har lätt för att utrycka mig i ord hur jag känner och hur jag mår. Är grym på Pokemon.Wilmer 10 år. Jag gillar innebandy och piano, hoppa studsmatta och såklart vara med familjen. Jag är bra på att spela innebandy, orientering och att göra backflipp och annat. Bakning och att lära mig laga mat är saker jag tycker är roligt och vill bli bättre på. Jag gillar också att vara med våra kaniner, Snusken och Smulan. Dansa och att sjunga är saker som jag gör ofta och något som jag tycker är spännande.

Nå håper jeg vi har kommunisert ut ett lite bilde om oss, mer kommer i blogg og fölg oss på instagram fullrullefamiljen. Nattinattiiii

219 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page